Les claus de l'entrenament de força

Un treball de força ajuda a gaudir d'una bona salut i ha de ser present en qualsevol entrenament de fitness. A més de millorar la condició física, l'enfortiment de la musculatura aporta grans beneficis a qualsevol edat.

LLEGIR

Rutines d'abdominals

Els abdominals conformen el que probablement és el grup de músculs més difícil de marcar i definir. A vegades, pensem que per aconseguir això, amb una bona rutina d'abdominals, podem aconseguir resultats impressionants. Però realment, això no és així.

LLEGIR

Cinc tècniques de lligat de cordons per evitar molèsties

La forma de lligar els cordons de les sabatilles per córrer pot influir en l'aparició de molèsties i fins i tot lesions als peus. Presentem 5 tècniques que us ajudaran segons les molèsties que noteu.

LLEGIR

Quins avantatges t'aporta el BodyAttack?

El Body Attack és un programa d'entrenament cardiovascular especialment dissenyat per millorar la força i la resistència. Les classes duren 55 minuts i en elles arriben a cremar fins 755 calories.

LLEGIR

7 coses que has de saber dels abdominals hipopresius

Saps què són els abdominals hipopresius? Quins beneficis pots obtenir de fer-ne? Com s'exectuen? Enforteix el teu core amb aquests exericis.

LLEGIR

El rem et farà millor corredor

Vols millorar el teu rendiment en carrera? El rem pot ser un mètode molt efectiu per fer-ho.

LLEGIR

TRIATLÓ. Pretemporada i aspectes a tenir en compte

Si estàs preparant-te per a un triatló, llegeix aquests punts claus que ajudaran a que el teu rendiment sigui més efectiu i a minimitzar possibles lesions per a una pretemporada mal planificada.

LLEGIR

Els beneficis del Aqua Running

Encara que el "aqua running" no es troba tan popularitzat com altres alternatives d'entrenament creuat, és una alternativa vàlida que presenta alguns beneficis interessants.

LLEGIR

L'esmorzar ideal per un bon entrenament

Saps què ha d'incloue el teu esmorzar abans d'anar al gimnàs? Aquí tens algunes propostes. 

LLEGIR

Tècniques per treballar els abdominals

Els abdominals són els músculs estabilitzadors del tronc. Quina és la tècnica per aconseguir la màxima eficiència a l'hora de treballar-los?

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×