Calcula les calories que necessita el teu cos

Saps com calcular la teva Taxa Metabòlica Basal? Aquest valor mínim d'energia que necessita el teu organisme per viure? Pren paper i bolígraf, que t'expliquem com fer-ho!

LLEGIR

Què és el CrossFit?

El CrossFit és sens dubte l'entrenament més popular en l'actualitat, i això es deu en part, als efectes que aquesta activitat genera en l'organisme. En què consisteix? Quins són els seus beneficis? 

LLEGIR

Poden evitar-se els cruiximents?

Si fa poc t'has reincorporat a la feina de cuidar la forma física o si estàs a punt de començar a fer-ho, és possible que també apareguin els molestos cruiximents. Què pots fer per evitar que apareguin? I si ja en tens, com fer que desapareguin?

LLEGIR

Enganxa't a l'exercici físic!

Si després de les vacances, tens clar que vols apuntar-te a una vida més activa i saludable, et donem uns quants consells per ajudar-te a incloure l'exercici físic en el teu dia a dia. Anima't! 

LLEGIR

Perquè nedar?

Li has agafat el gust a això de nedar aquest estiu i vols practicar més sovint? Quins beneficis et pot portar la pràctica de la natació? En què pot ajudar-te la natació terapèutca? Què has de tenir en compte abans de llençar-te a l'aigua? 

LLEGIR

Les cinc mentides sobre els abdominals

Joan de Déu Casc, Trainnig Provider de SectorFitness European Academy Còrdova, explica a CMD Sport les cinc principals mentides sobre els abdominals, una de les zones més demandades per exercitar, i els mites sobre el famós 'six pack'.

LLEGIR

No perdis la forma aquestes vacances!

No hi ha excusa! Si vols entrenar en els teus dies de vacances, aquí tens una rutina ràpida d'exercicis perquè puguis entrenar pels matins abans de començar el dia. No hi ha millor manera de començar el dia que fent exercici! Anima't a fer-la!

LLEGIR

Els temps en l'entrenament de fitness

Albert Olivella, entrenador personal en Train your Health, ens explica els detalls sobre els temps en l'entrenament de fitness.

LLEGIR

Com pots mesurar els resultats del teu entrenament?

Medeix amb una simple cinta mètrica les evolucions del teu entrenament! 

LLEGIR

Millora el to muscular de les cames amb l'step

El Col·legi Americà de Medicina Esportiva (CAMD) assegura que l'step és la millor disciplina per millorar el to muscular de les cames. També recomana combinar l'exercici cardiovascular i l'entrenament de resistència.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×