Desperta't de la millor manera!

Aquí tens vuit estiraments per començar el dia en forma! 

LLEGIR

Millora la postura corporal amb Pilates

Marisa Rodriguez, instructora de Pilates i Diplomada en Stretching Global Actiu (SGA), ens explica que els mals hàbits posturals són el motiu més freqüent per al dolor d'esquena i com solucionar-los amb el Pilates.

LLEGIR

Recepta fàcil i saludable: Tzatziki

El Tzatziki és una salsa típica de la cuina grega i turca. Està feta a base de cogombre i iogurt, i és una sana i refrescant opció per l'estiu, i ràpida de fer! 

LLEGIR

Excuses enginyoses per no anar al gym (I)

"Ja he anat un dia aquesta setmana ...". Et sona aquesta frase? Doncs coneix altres 19 pretextos típics per no acostar-se al gimnàs!

LLEGIR

Beneficis dels gelats

Ha arribat la calor i de tant en tant ve de gust prendre un gelat per refrescar-se. Però, realment és bona idea? Com amb gairebé tots els productes alimentaris, menjar un gelat té els seus pros i contres. Depenent de les quantitats ingerides o del tipus de producte consumit, l'impacte sobre la nostra salut serà més o menys positiu.

LLEGIR

Millora el to muscular de les cames amb l'step

El Col·legi Americà de Medicina Esportiva (CAMD) assegura que l'step és la millor disciplina per millorar el to muscular de les cames. També recomana combinar l'exercici cardiovascular i l'entrenament de resistència.

LLEGIR

Les claus de l'entrenament de força

Un treball de força ajuda a gaudir d'una bona salut i ha de ser present en qualsevol entrenament de fitness. A més de millorar la condició física, l'enfortiment de la musculatura aporta grans beneficis a qualsevol edat.

LLEGIR

Les begudes esportives

En aquesta època de l'any en la que estreny la calor és molt important mantenir-se ben hidratat quan facis esport a l'exterior. Una opció habitual és la d'utilitzar begudes esportives. Però, què saps exactament sobre elles? Aquestes són les respostes a les preguntes més comuns sobre aquest tipus de begudes.

LLEGIR

Una cervesa després d'entrenar?

Ara que comença la calor, què millor que una cervesa ben freda després d'una sessió d'exercici físic intens? És un hàbit saludable? És un "pecat esportiu"? 

LLEGIR

Iniciar-se al running

El córrer està de moda, vagis a on vagis sempre trobes gent practicant running. Aquest “ boom “ per córrer ha portat a una massificació de curses populars cada setmana, com també a revolucionar l’equipació del corredor( roba, bambes, rellotges, ulleres...). Però es molt important iniciar-se al running amb una base de preparació per evitar possibles lesions.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×