No perdis la forma aquestes vacances!

No hi ha excusa! Si vols entrenar en els teus dies de vacances, aquí tens una rutina ràpida d'exercicis perquè puguis entrenar pels matins abans de començar el dia. No hi ha millor manera de començar el dia que fent exercici! Anima't a fer-la!

LLEGIR

Paleo no és una dieta, és un estil de vida

"No comencis una dieta que acabi algun dia, comença un estil de vida que duri per sempre"

LLEGIR

Beneficis de l'esport per als nens

En etapes de ple desenvolupament com la infantesa, els beneficis de l'esport són molt més visibles tant en el pla físic com en l'emocional. Els nens que practiquen esports solen ser més forts, sans, i més amigables i sociables. Aquí tens una llista d'alguns dels beneficis que l'esport pot aportar als nostres nens. 

LLEGIR

Els temps en l'entrenament de fitness

Albert Olivella, entrenador personal en Train your Health, ens explica els detalls sobre els temps en l'entrenament de fitness.

LLEGIR

Com pots mesurar els resultats del teu entrenament?

Medeix amb una simple cinta mètrica les evolucions del teu entrenament! 

LLEGIR

Recepta: Gelat hipocalòric (30Kcal)

Et ve de gust un gelat deliciós, però no vols passar per la tortura de saber que estàs excedint el teu consum diari de calories? Pren nota d'aquesta recepta per fer-te gelats hipocalòrics a la carta

LLEGIR

Deu consells per treballar els abdominals

És el grup muscular més complicat de definir a causa de que la cintura pèlvica tendeix a acumular greix. Aquí van 10 consells per treballar-los correctament. 

LLEGIR

La clau contra el sedentarisme

La Universitat de Texas Southwestern ha presentat un estudi que estableix que com més temps passa la gent asseguda, més augmenta el seu risc de diabetis. Però el sedentarisme pot evitar-se amb aquesta clau.

LLEGIR

Com cal respirar al córrer?

No aguantes més de 3 minuts? Potser estàs fent alguna cosa malament: absorbir i expel·lir aire en l'esport no és senzill!

LLEGIR

10 trucs per controlar la gana

Comptes els minuts que queden per tornar a menjar? Doncs atenció a aquests consells, perquè pot ser que ho aconsegueixis superar més fàcilment del que penses.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×