Els temps en l'entrenament de fitness

Albert Olivella, entrenador personal en Train your Health, ens explica els detalls sobre els temps en l'entrenament de fitness.

LLEGIR

Com pots mesurar els resultats del teu entrenament?

Medeix amb una simple cinta mètrica les evolucions del teu entrenament! 

LLEGIR

Recepta: Gelat hipocalòric (30Kcal)

Et ve de gust un gelat deliciós, però no vols passar per la tortura de saber que estàs excedint el teu consum diari de calories? Pren nota d'aquesta recepta per fer-te gelats hipocalòrics a la carta

LLEGIR

Deu consells per treballar els abdominals

És el grup muscular més complicat de definir a causa de que la cintura pèlvica tendeix a acumular greix. Aquí van 10 consells per treballar-los correctament. 

LLEGIR

La clau contra el sedentarisme

La Universitat de Texas Southwestern ha presentat un estudi que estableix que com més temps passa la gent asseguda, més augmenta el seu risc de diabetis. Però el sedentarisme pot evitar-se amb aquesta clau.

LLEGIR

Com cal respirar al córrer?

No aguantes més de 3 minuts? Potser estàs fent alguna cosa malament: absorbir i expel·lir aire en l'esport no és senzill!

LLEGIR

10 trucs per controlar la gana

Comptes els minuts que queden per tornar a menjar? Doncs atenció a aquests consells, perquè pot ser que ho aconsegueixis superar més fàcilment del que penses.

LLEGIR

Desperta't de la millor manera!

Aquí tens vuit estiraments per començar el dia en forma! 

LLEGIR

Millora la postura corporal amb Pilates

Marisa Rodriguez, instructora de Pilates i Diplomada en Stretching Global Actiu (SGA), ens explica que els mals hàbits posturals són el motiu més freqüent per al dolor d'esquena i com solucionar-los amb el Pilates.

LLEGIR

Recepta fàcil i saludable: Tzatziki

El Tzatziki és una salsa típica de la cuina grega i turca. Està feta a base de cogombre i iogurt, i és una sana i refrescant opció per l'estiu, i ràpida de fer! 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×