Setembre amb força de voluntat!

La força de voluntat és un múscul que, si s'entrena, podem utilitzar per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Podria ser un bon objectiu per la tardor que s'acosta, no? 

LLEGIR

Regles per combinar els aliments

Aprèn a combinar els aliments per obtenir-ne els millors resultats amb aquestes regles bàsiques. 

LLEGIR

Poden evitar-se els cruiximents?

Si fa poc t'has reincorporat a la feina de cuidar la forma física o si estàs a punt de començar a fer-ho, és possible que també apareguin els molestos cruiximents. Què pots fer per evitar que apareguin? I si ja en tens, com fer que desapareguin?

LLEGIR

Barretes energétiques sense gluten

Aprèn a fer aquestes barretes sense gluten, ideals per reposar forces després d'una sortida en bici, caminata o entrenament intens, o per prendre com a postre, snack saludable, o fins i tot per berenar! 

LLEGIR

10 Consells per portar una dieta sana i equilibrada

Si vols començar el nou curs seguint unes pautes de vida saludables, aquí tens 10 consells per ajudar-te a aconseguir-ho. 

LLEGIR

Enganxa't a l'exercici físic!

Si després de les vacances, tens clar que vols apuntar-te a una vida més activa i saludable, et donem uns quants consells per ajudar-te a incloure l'exercici físic en el teu dia a dia. Anima't! 

LLEGIR

Cinc exercicis per combatre les varius

Combat les varius amb aquest cinc exercicis. Són molt fàcils de fer i només requereixen paciència, constància i voluntat. Anima't! 

LLEGIR

No perdis la forma aquestes vacances!

No hi ha excusa! Si vols entrenar en els teus dies de vacances, aquí tens una rutina ràpida d'exercicis perquè puguis entrenar pels matins abans de començar el dia. No hi ha millor manera de començar el dia que fent exercici! Anima't a fer-la!

LLEGIR

Paleo no és una dieta, és un estil de vida

"No comencis una dieta que acabi algun dia, comença un estil de vida que duri per sempre"

LLEGIR

Beneficis de l'esport per als nens

En etapes de ple desenvolupament com la infantesa, els beneficis de l'esport són molt més visibles tant en el pla físic com en l'emocional. Els nens que practiquen esports solen ser més forts, sans, i més amigables i sociables. Aquí tens una llista d'alguns dels beneficis que l'esport pot aportar als nostres nens. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×