10 Consells per nedar millor

Si aquest estiu t'has aficionat a nedar i has pres la determinació de continuar practicant i millorant, aquí tens deu consells per millorar la tècnica de natació en l'estil crol.

LLEGIR

Què és el índex glucèmic?

L'índex glucèmic és clau per saber quan, com i quin tipus de carbohidrats es poden menjar en una dieta sana. Descobreix com calcular-lo. 

LLEGIR

Calcula les calories que necessita el teu cos

Saps com calcular la teva Taxa Metabòlica Basal? Aquest valor mínim d'energia que necessita el teu organisme per viure? Pren paper i bolígraf, que t'expliquem com fer-ho!

LLEGIR

Setembre amb força de voluntat!

La força de voluntat és un múscul que, si s'entrena, podem utilitzar per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Podria ser un bon objectiu per la tardor que s'acosta, no? 

LLEGIR

Regles per combinar els aliments

Aprèn a combinar els aliments per obtenir-ne els millors resultats amb aquestes regles bàsiques. 

LLEGIR

Poden evitar-se els cruiximents?

Si fa poc t'has reincorporat a la feina de cuidar la forma física o si estàs a punt de començar a fer-ho, és possible que també apareguin els molestos cruiximents. Què pots fer per evitar que apareguin? I si ja en tens, com fer que desapareguin?

LLEGIR

Barretes energétiques sense gluten

Aprèn a fer aquestes barretes sense gluten, ideals per reposar forces després d'una sortida en bici, caminata o entrenament intens, o per prendre com a postre, snack saludable, o fins i tot per berenar! 

LLEGIR

10 Consells per portar una dieta sana i equilibrada

Si vols començar el nou curs seguint unes pautes de vida saludables, aquí tens 10 consells per ajudar-te a aconseguir-ho. 

LLEGIR

Enganxa't a l'exercici físic!

Si després de les vacances, tens clar que vols apuntar-te a una vida més activa i saludable, et donem uns quants consells per ajudar-te a incloure l'exercici físic en el teu dia a dia. Anima't! 

LLEGIR

Cinc exercicis per combatre les varius

Combat les varius amb aquest cinc exercicis. Són molt fàcils de fer i només requereixen paciència, constància i voluntat. Anima't! 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×