Com evitar les lesions d'esquena més freqüents al gimnàs

Rodrigo Malls Otero, Trainer provider Sectorfitness European Academy, explica a CMD Sport les sis causes principals que patim lesions d'esquena al exercitar al gimnàs i ens dóna diversos consells per realitzar un correcte entrenament.

LLEGIR

Amanida d'hivern

Aprofita per cuinar i menjar fruites i verdures de la tardor i hivern. Són riques en coure, vitamines A i C, magnesi, calci i zinc. Són estimulants del sistema immunitari i tenen propietats antivíriques. Us deixem una recepta d'amanida sana amb moniatos i magrana que esperem que us agradi! Bon profit!

LLEGIR

Consells per combatre l'osteoporosi

Tai txi, ioga, cardio, programes aquàtics o Pilates, són algunes de les activitats d'exercici físic recomanades per pal·liar els símptomes de l'osteoporosi, una malaltia silenciosa i asimptomàtica.

LLEGIR

Els 10 manaments de la pèrdua de pes

Si ets runner, o vols començar a córrer, descubreix com perdre pes sense deixar de menjar i, per descomptat, sense deixar de córrer.

LLEGIR

Els errors més habituals a l'hora de guanyar múscul

Repassa aquesta llista d'errors que pots cometre si tens com a objectiu guanyar múscul. 

LLEGIR

Beneficis del consum de cafè

A més de donar energia pel matí, el cafè ofereix altres beneficis per la nostra salut.

LLEGIR

Propietats del tofu

El tofu té una infinitat de propietats i beneficis per a l'organisme. Aporta molt poques calories, no té gens de greix i està indicat per a dietes esportives i vegetarianes

LLEGIR

Les castanyes: un clàssic de tardor

Les castanyes, a diferència d'altres fruits secs, gairebé no contenen greix i aporten poques calories. Són riques en ferro, potassi i vitamina B2. A més, estan boníssimes! 

LLEGIR

Què és i com combatre l'astènia de tardor

Amb l'arribada de la tardor estem sense energia i augmenta l'apatia, la irritabilitat i la malenconia. Què és l'astènia de tardor? Perquè acumulem greixos? 

LLEGIR

L'exercici contra malalties cardiovasculars i el colesterol

L'American Heart Association ha emès diverses recomanacions sobre l'activitat física aconsellada per evitar malalties cardiovasculars, colesterol i pressió arterial alta.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×