Juega+1. Google t'ajuda a portar i compartir una vida activa

Una nova funcionalitat de Google que ens ajuda a conectar amb altres persones que comparteixen gustos o interessos esportius similars a nosaltres properes a la nostra ubicació.

LLEGIR

Com combatre els cruiximents

Els cruiximents (les agulletes) són la consequència de petites rotures (microscòpiques) de les fibres musculars, acompanyades d'inflamació muscular. Això provocarà dolor durant uns dies quan ens movem fent intervenir els músculs afectats, fins que les fibres es tornen a unir. Com podem combatre-les?

LLEGIR

La nova campanya de Nike Football

El passat 25 d'abril, Nike va presentar la seva campanya per a la Copa del Món de Brasil 2014, en la qual aparèixen jugadors com Cristiano Ronaldo, Neymar o Wayne Rooney. 

LLEGIR

Antioxidants. Què són i per a què serveixen?

Els antioxidants són mol·lècules capaces de retardar o prevenir l'oxidació d'altres mol·lècules de l'organisme. Factors diaris com la contaminació, el fum del tabac, l'estrés o una alimentació no saludable poden ocasionar algún tipus de càncer, malalties vasculars, Alzheimer o l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme. Els antioxidants s'encarregen de contrarrestar el dany que causen a les cèl·lules aquests factors. On podem trobar-los?

LLEGIR

L'OMS recomana tenir al menys 150 minuts d'actiitat física

L'Organització Mundial de la Salut alerta dels problemes que pot generar el seddentarisme. Les persones que fan algún tipus d'activitat es perceben a sí mateixes com a més saludables, amb menys estrés i amb un millor estat d'ànim.

LLEGIR

Amanida per recuperar energia després d'un entrenament muscular

Una bona combinació de vitamines, minerals i proteïnes  que t'ajudarà a recuperar després d'un exercici intens. Aquesta amanida es pot prendre perfectament com a plat únic després d'un entrenamet de musculació. 

 

LLEGIR

Estar en forma pot salvar-te d'una bona!

L'agència brasilera de publicitat Café Forte va fer aquest anunci que, independentment del producte que anuncia, ens recorda la importància d'estar en forma! 

LLEGIR

Una recepta ràpida, refrescant i baixa en calories

S'acosta l'estiu i aviat ens vindran de gust plats refrescants i ràpids de fer. Avui us ensenyem com fer aquesta recepta refrescant, amb molt contingut en aigua, diurètica i baixa en calories.

LLEGIR

9 Formes de combatre l'al·lèrgia al po·len

L'arribada de la primavera pot convertir-se en un suplici a l'hora de realitzar activitat física a l'aire lliure. 

LLEGIR

Com es diu aquella màquina d'abdominals?

Brillant peça publicitària amb la que més d‘un se sentirà identificat. El video parla per sí sol.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×