Els cinc errors més comuns en el post entrenament

Un cop finalitzades les nostres rutines d'exercici físic i entrenament, podem cometre cinc errors, que són els més habituals, i que hem d'eliminar dels nostres hàbits.

LLEGIR

L'exercici amb entrenador personal redueix la depressió

Realitzar exercici físic amb un programa supervisat per un entrenador personal, ajuda a reduir els símptomes de depressió i afavoreix una major adherència a l'activitat esportiva, segons revela un nou estudi.

LLEGIR

Quantes calories consumeix cada disciplina de fitness?

Un estudi ha calculat quantes calories cremen les diferents disciplines de fitness que es realitzen en un gimnàs i durant un mateix període d'exercici físic de 30 minuts.

LLEGIR

Efectes de les begudes energètiques per fer esport

El consum de begudes energètiques en l'àmbit esportiu és una realitat, però, quins són els seus beneficis a l'hora d'entrenar o practicar una activitat física? Quan convé prendre-les i quines precaucions cal tenir?

LLEGIR

L'ús freqüent de la sauna redueix el risc de patir Alzheimer

La Universitat de Finlàndia ha realitzat un estudi que confirma que l'ús de la sauna pot tenir beneficis en els trastorns de la memòria. La investigació ha seguit a més de dos mil homes durant vint anys.

LLEGIR

3 aliments que s'han d'evitar al tonificar el cos

Limita el consum d'aquests aliments si estàs entrenant per tonificar el cos.

LLEGIR

Alleuja el mal d'esquena amb l'exercici

Practicants avançats de fitness i principiants solen tenir dolor recurrent en aquesta zona en algun moment. Com es pot alleujar i fins i tot corregir la seva causa des de l'activitat física?

LLEGIR

Superaliment: la chía

Les llavors de chía són un superaliment que destaquen pel seu alt contingut d'omega-3, proteïna, calci, fibra i antioxidants. Si encara no les has provat, anima't a fer-ho i afegeix-les als teus plats. 

LLEGIR

Què són i per a què serveixen els abdominals hipopressius?

Els abdominals hipopressius constitueixen una de les maneres de treballar la nostra musculatura de l'abdomen. Aquests són els seus beneficis i així és com es fan.

LLEGIR

Menjar ràpid o poc a poc per baixar de pes?

Qui no ha sentit algun cop que menjar ràpid fa que s'augmenti de pes? Què hi ha de veritat en aquesta afirmació?

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×